Injection Nederland maakt definitief een einde aan
natte kelders, optrekkend- en doorslaand vocht.

Er zijn verschillende effectieve methoden beschikbaar om problemen met vocht te beheersen. In veel gevallen kan het probleem met injecteren worden opgelost. Soms zijn echter structurele aanpassingen aan de constructie noodzakelijk, daarvoor beschikt Injection over gekwalificeerde reparateurs.

Wij werken voor zowel particulieren als aannemers.

Optrekkend vocht

Capillair vocht is te herkennen aan slechte plekken met witte afzettingen in het stucwerk. Dit ontstaat door het oplossen van zouten. Om dit probleem te verhelpen moet eerst het transport van vocht in de muur door injecteren worden gestopt.

In de regel wordt de oude stuclaag verwijderd, daarna kan de muur opnieuw worden afgewerkt.

Milieuvriendelijk

Voor het afdichten van lekkages en doorslaand vocht, gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke producten. Na de behandeling kunt u uw kelder of souterrain weer optimaal benutten.

Lekkage

Lekkage kan zich bijvoorbeeld voordoen bij scheuren, dilataties, kimnaden, stortnaden en doorvoeren.

In veel gevallen kan het probleem met injecteren worden opgelost, maar structurele aanpassingen aan de constructie zijn soms onvermijdelijk.

Injection Nederland heeft veel ervaring met het oplossen van lekkage en vochtproblemen in kelders en parkeergarages.

Calamiteiten.

Lekkage is al snel een calamiteit. Injection Nederland heeft alles in huis om een lekkage snel te stoppen. Om herhaling te voorkomen moet meestal de constructie worden aangepast. Dit voorbeeld is een liftkoker waar het water flink wat materiaal rond de fundering heeft weggespoeld. Als de oorzaak is weggenomen en de lekkage is gestopt, wordt de liftkoker compleet afgewerkt.